098/161 9380 [email protected]

18. godinu zaredom Zajednica sportskih udruga Čakovca organizira serijal Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“. Kako poručuju iz Zajednice ove godine na rasporedu će biti 23 kampa iz 18 različitih sportova, a prvi kampovi počinju sljedećeg ponedjeljka 27. lipnja kada su na rasporedu kampovi iz plivanja, košarke i rukometa.

Sportski kampovi u serijalu „Svaki tjedan sport jedan“ namijenjeni su djeci školskog uzrasta s gradskog područja s ciljem kvalitetnog provođenja ljetnih školskih praznika. Tijekom dva sata, svakog radnog dana s djecom na kampu rade obrazovani stručnjaci; profesori TZK, apsolventi kineziologije i stručni treneri.

Kampove djeca s područja grada Čakovca plaćaju 100 kuna, a iz drugih dijelova Međimurja 150 kuna, a uplate se vrše na recepciji čakovečkih gradskih bazena Marija Ružić. Za to dobivaju mogućnost neograničenog broja dolazaka na sportske kampove, osvježenje, bočicu za piće i majicu.

Prijave se vrše na recepciji čakovečkih Gradskih bazena, a traju tijekom cijelog ljeta. Posebne nagrade osigurane su za najsportaše – one koji će imati najveći broj dolazaka na kampove.

Pokrovitelj kampova, koji su zamišljeni da pruže školarcima kvalitetno, sportsko i sigurno provođenje ljetnih praznika pod stručnim nadzorom, je Grad Čakovec.

KALENDAR KAMPOVA 2022

Knjižica za skupljanje pečata 2022