098/161 9380 [email protected]

U sklopu projekta Međimurje Europska regija sporta 2022., a povodom Dana Grada Čakovca, županijska i gradska sportska zajednica uz podršku Grada Čakovca organiziraju prvu čakovečku biciklijadu pod nazivom „ČAK BAJK“.

Biciklijada će biti održana u nedjelju 22. svibnja od 9 do 18 sati, a održat će se na cijelom području Grada Čakovca.

Osim na Trgu Republike u Čakovcu, sudionici biciklijade moći će posjetiti svih 13 mjesnih odbora u sastavu grada gdje će se na prigodnom punktu moći osvježiti i dobiti pečat u knjižicu.

Sudionici biciklijadu mogu započeti u bilo kojem od 14 punktova, a sami će odrediti dionice koje žele voziti. Startninu koja za odrasle iznosi 20, a za djecu 10 kuna moći će uplatiti na punktovima u Čakovcu, Novom Selu Rok i Šandorovcu.

Svi koji uplate startninu dobit će na poklon vrećicu/torbu s oznakom biciklijade, bočicu za vodu Europske regije sporta i zdravu namirnicu – jabuku.

Nadalje svi sudionici biciklijade mogu do kraja sedmog mjeseca s potvrđenom karticom ostvariti popust od 15% na kompletnu biciklistučku opremu koja nije već snižena u svim HUNI BIKE poslovnicama.

Cilj biciklijade je povećati svijest o zdravim životnim navikama, važnosti održivog prijevoza i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Pozivaju se svi Čakovčani, ali i žitelji drugih dijelova Međimurja da se uključe u Čak Bajk i da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.

ČAK BAJK DIPLOMA